Vegansk alternativ på julbordet

27 november 2019

Workshop Casa Mistral, Estepona, 14 december: Veganska alternativ på julbordet

Den här workshopen är för dig som vill få inspiration och lära dig tillaga olika härligt gröna, helt veganska, alternativ till julbordet. Jag, IngerGinger, som håller i det hela delar med mig av mina tips och idéer kring vegansk matlagning.

Kanske har du gäster i jul som är veganer eller vegetarianer, eller kanske vill du själv äta mer grönt. Är du nyfiken på att lära dig mer om detta är det här tillfället för dig. Vi kommer att laga några julbordsklassiker i vegansk tappning och några ytterligare veganska rätter att utöka julbordet med.

Vi kommer att arbeta i mindre grupper, där varje grupp har ansvar för något eller några moment i helheten. Jag kommer vara runt i alla grupper för hjälp och handledning. Efter matlagningen avslutar vi med att äta, vad vi tillagat, tillsammans.

Det här kommer att bli både spänand, roligt och gott så haka på rörelsen för en grönare jul.

Vad ingår:

Allla ingredienser, mat och dryck.
Recepthäfte med alla recept.
Basteori, tips och idér om tillagning av hälsosam, växtbaserad mat.
Basteori, tips och idér om läkande mat.
När: 41 december 2019 kl. 10.00- ca 15.00
Var: Casa Mistral, Estepona (vägbeskrivning fås vid anmälan)
Pris: 120 € / person
Early-bird: 95 € vid anmälan senat den 4 december

Mot företagsfaktura tillkommer moms

Antalet platser är begränsat.
Gör din anmälan till inger@ingerginger.se eller +46 (0)70-7631388.

Varmt välkommen!
Inger Ginger