Kostrådgivning
– coaching online

 

Min filosofi är att bra mat bidrar till balans för både kropp och själ. När vi är i balans och mår bra, får vi tillgång till mer energi, lust och glädje, kvaliteter som är oerhört värdefulla när vi navigerar genom livet.

I min roll som kostrådgivare och coach tar jag hänsyn till helheten, dvs både din kost och din livsstil. Du får rådgivande och motiverande samtal för att göra förändringar till bättre välmående och balans avseende kost, livsstil och förbättrad mental hälsa.

Du som vill göra en större satsning får tillgång till ett kostdataprogram. Du registrerar vad du äter och hur du rör på dig. Utifrån dessa uppgifter gör jag en detaljerad kostanalys med beräkningar av näringsvärden. Tillsammans lägger vi därefter upp en plan för förändringar av din kost.

Välkommen att göra din beställning!

Boka kostnadsfritt introduktionssamtal – för personlig kostrådgivning och/eller coaching!

Vi är alla olika och unika individer. För att rådgivningen ska passa just dig och din livssituation erbjuder jag ett första introduktionssamtal. Undersamtalet får du, utifrån dina önskemål och förväntningar, information om olika möjliga upplägg och priser.

Samtalet är kostnadsfritt utan köptvång!

Alla samtal görs via Skype eller FaceTime.